okt.
10.

JÁTÉK: a UNITY értékeli a minőségi produkciókat

A Unity nem csak a hazai lemezlovasok kiemelkedő teljesítményét értékeli, hanem a közönségéét is. Egy-egy jól sikerült buli előtt, közben és után is születhetnek figyelmet érdemlő produkciók, amik érdemesek lehetnek a szélesebb körű megismerésre.

Ezúton felhívunk minden kedves ismerősünket, és ismerősünk ismerősét, és azok ismerősét, vagyis mindenkit, hogy osszatok meg velünk kiválóan sikerült parti fotókat. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy saját teljesítményét a legtöbben szégyenlik, vagy túlzó szerénységükből eredően nem szeretnék másokkal megosztani, így természetesen ismerősökről készült képeket is örömmel várunk. Arra viszont kérünk mindenkit, hogy ne az internet sűrűjéből nevezzenek produkciókat, mert a világháló sűrű mocskában jártas ellenőreink azokat egyből kiszűrik.

A legjobb party képeket a unitycrew.hu@gmail.com címre várjuk, vagy a www.facebook.com/unitynight oldalon kérjük megosztani.

A legtöbb lájkot kapott kép beküldője két db belépőt nyer az október 27-i Cinema Hallban megrendezésre kerülő UNITY Start bulira, illetve egy üveg Bolls Vodkát, valamint 4 db Bomba energiaitalt. A második illetve harmadik helyezett kép beküldője pedig fejenként két db belépőt kap, illetve természetesen minden résztvevő a közönség elismerését és szimpátiáját, tehát veszteni nem, csak nyerni lehet részvétellel.

Kedvcsinálóként, szemléltető példaként pedig álljon itt a tavalyi Normafás buli videója, amelyen maguk a szervezők is - akik a gáz szót kizárólag fizika óráról ismerik - bemutatják, hogy hogyan is képzelnek egy minőségi, érett, buliban nyújtott teljesítményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://unity.blog.hu/api/trackback/id/tr244830774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása