sze.
26.

Normafa -> Unity

Több éves eredményes működést követően a Normafa Open Air szervezői a jelen állás szerint úgy tűnik valóban utolsó rendezvényüket, az érvényes engedély ellenére, nem tudták megtartani. Nagyrészt ennek hatására a Normafa Crew (szervezők, dj-k, vizuálosok) arra az elhatározásra jutottak, hogy a kialakult helyzet rendeződéséig Normafa Open Air néven a rendezvények szervezését szüneteltetik, tekintettel arra, hogy a név a Normafához, Csillebérchez köthető. Minderről a soundhead.hu oldalon egy interjú is megjelent, amiben részletesebben szó esik a helyzet hátteréről.

A szervezők, dj-k, támogatók egy része ezzel egyidejűleg úgy döntött, hogy más csapatok szervezőivel (Feel Good, Future Music, Y- Production, Ninjabreakz, Mameluk System, Night Projection, Nightshift, Partyfactory...) dj-ivel együttműködésben, új néven működik tovább.

A UNITY névre hallgató csoport célja a stílusokon és szervező csapatokon átívelő közös gondolkodás, az undergrond party kultúra életben tartása, valamint a stílusok vegyítése és kísérletezések megvalósítása,a NORMAFA hagyaték továbbvitele.

Ennek az elhatározásnak a gyümölcse ez a blog is, ahol a jövőben a hazai underground zenei hírek ismertetésén túl, lehetőset kapnak feltörekvő tehetségek is a bemutatkozásra.  A szakma nagy öregjei pedig zenei érdekességeket osztanak majd meg, reményeink szerint ha nem is állandó, de rendszeres zenei rovatukban.

A Unity égisze alatt létrejövő rendezvények pedig a különböző, és akár alkalmanként változó, független  szervezők kollaborációjaként arra törekednek majd, hogy minél változatosabban mutassák be a hazai eleetronikus zenei underground színteret.

A UNITY crew első rendezvénye 2012.10.27.-én szombaton lesz a Cinema Hall-ban, ahol fellépnek a Y- PRODUCTION jóvoltából HRUSCSOV, BOTOND, SNAG, DOLPHIN, és az UNDERGROUND ROBOTICS.  A FEEL GOOD részéről B ANDRE és STER, a FUTURE MUSIC-tól PALOTAI, WONDAWULF, az EXNORMAFA csapatból pedig SIET, NORM, WEIDE és még sokan mások húzzák a talpalávalót. A lélegzetelállító vizuális élményről pedig a NIGHT PROJECTION csapat gondoskodik.

A rendezvény eventje itt érhető el: Unity Start

Címkék: normafa unity

A bejegyzés trackback címe:

https://unity.blog.hu/api/trackback/id/tr414804483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása